BLT FOOD

BLT FOOD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 45 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BLT Food. Meer weten? Ontdek meer

29 apr 2022 om 17:59 Vers brood, goed belegd en vriendelijk bezorgd
16 mrt 2022 om 14:13 Was ruim op tijd en overheerlijk
2 mrt 2022 om 14:26 Heerlijk broodje en prima bezorging.
4 feb 2022 om 15:52 Ik vind de broodjes altijd erg lekker, maar kreeg vandaag helaas een verkeerd broodje. Ik had een caprese besteld, maar kreeg een tuna melt. Ik houd niet van vis, dus dat was echt een teleurstelling.
26 jan 2022 om 14:02 Prima broodjes. Heerlijk vers en goed belegd.
11 jan 2022 om 14:02 heerlijke lunch en snel bezorgd!!
15 nov 2021 om 15:45 Broodjes zijn heel lekker! Bestelling om 11u30 geplaats om voor 12u45 te bezorgen. Werd pas om 13u30 bezorgd! Dat is wel echt heel erg te laat!
10 nov 2021 om 15:47 Het eten was heel lekker en was precies op tijd. Het enige nadeel was dat het broodje kip deluxe zoals omschreven op thuisbezorgd niet overeenkomt met het broodje dat wij kregen, het recept is namelijk veranderd.
15 sep 2021 om 15:50 Verschrikkelijk! Het was echt niet te eten. Beleg was 3 x niks. Had liever gewoon droog brood gegeten. Bezorging duurde ook lang voor twee simpele broodjes. Nooit meer voor ons!
7 sep 2021 om 16:44 Echt slecht, niet vers, brood was keihard, telefoon wordt niet opgenomen
19 jul 2021 om 14:09 Super lekker gegeten ! Veel beter dan verwacht ♡
25 jun 2021 om 15:05 Heerlijk eten, maar erg hoge prijzen voor de porties die je krijgt..